УКР РУС

Емре Мор: Українці грали грубо, а рефері мовчав, це мене дратувало

7 жовтня 2016 Читать на русском

19-річний півзахисник національної збірної Туреччини і дортмундської "Борусії" Емре Мор після матчу жалівся турецькій пресі на погану роботу рефері в матчі Туреччина – Україна (2:2).

"Суддя погано відпрацював. Ми щосили намагалися виграти матч, але натомість отримали нічию. Суперник дратував мене своєю жорсткою грою. Вони грубо фолили на мені і суддя не помічав цього. Принаймні, він повинен був показати жовту картку в кількох епізодах, аби заспокоїти українських гравців. Я думаю, що арбітр показав погану роботу", – сказав Емре Мор в післяматчевому коментарі турецькому виданню Hurriyet.

До вашої уваги відеоогляд ключових моментів матчу Туреччина – Україна, де наша збірна втратила перемогу, ведучи в рахунку. Перші підсумки поєдинку Туреччина – Україна, а також огляд ігрового дня за участю інших національних збірних команд. Результат матчу раніше прокоментували головний тренер нашої команди Андрій Шевченко, автор першого голу Андрій Ярмоленко, півзахисники Тарас Степаненко іОлександр Зінченко.

Туреччина – Україна. ДеМОРалізація. Наші оцінки