УКР РУС

Емері: У другому таймі ми грали краще, але помилка арбітра допомогла Реалу перемогти

15 лютого 2018 Читать на русском

Наставник ПСЖ Унаї Емері не задоволений діями арбітра та результатом матчу, але переконаний, що у ПСЖ ще залишились шанси на прохід в наступний раунд.

Головний тренер ПСЖ Унаї Емері вважає, що у другому таймі парижани контролював хід гри, але помилка арбітра дозволила Реалу вирвати перемогу, повідомляє AS.

Реал – ПСЖ: арбітр несправедливо призначив пенальті у ворота парижан, вважає екс-арбітр ФІФА

"Мені сказали, що Рамос міг зіграти рукою у штрафному майданчику. Я не бачив цього епізоду, але мені сказали, що це було. Це робота арбітра, якщо сталося порушення на пенальті, він повинен його призначити. Ми можемо перемогти в цьому протистоянні, якщо судді не будуть приймати подібних рішень.

Відчуваю суперечливі почуття. При рахунку 1:1 сумнівне рішення судді дуже сильно допомогло Реалу. Після цього ми грали краще, контролювали м'яч, могли забити другий гол, але сумнівне рішення допомогло Реалу зробити камбек.

Реал здатний проводити дуже небезпечні контратаки. Якби ми зіграли акуратніше, і суддя приймав більш збалансовані рішення, то ПСЖ втримав би нічию або навіть переміг сьогодні.

Реал – фаворит протистояння, тому що вони є власниками трофею, тричі перемагали в Лізі чемпіонів за останні 4 роки. Але у нас є можливість пройти в наступний раунд", – сказав Емері.

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонівРеал обіграв ПСЖ з рахунком 3:1.