УКР РУС

Емері слизькуватий і божевільний, спитаєте в Коноплянки, - форвард збірної Росії

26 травня 2016 Читать на русском

Форвард "Зеніта" Артем Дзюба не шкодує про те, що назвав наставника "Севільї" Унаї Емері "тренерішкою", коли вони разом співпрацювали в московському "Спартаку".

"Емері - тренер сильний. Але як людина ... Запитайте потім навіть у футболістів "Севільї", хоча б у Коноплянки. Їх тренер - вкрай складна особистість. З одного боку, слизькувата, з іншого - психологічно неврівноважена, місцями навіть божевільна.

Хіба професіоналізм може уживатися з потворними вчинками? Останні його матчі в "Спартаку". Так, ситуація була непростою: він спочатку не зрозумів, куди потрапив, думав, що навколо тільки союзники, а штаб, скажімо так, мріяв його прибрати. Але хіба це привід викликати кожного гравця і говорити йому: ти - найкращий, а всі решта - лайно. Немов це не стане відомим. Росіяни таких прийомів точно не розуміють.

Коли Коноплянка у прекрасній формі, то здатний вигравати матчі, - Емері

Я не шкодую про те, щ оназвав його "тренерішкою". Зрозуміло, я не хотів, щоб воно пішло в ефір, не знав, що мене знімають. Але які можуть бути емоції, коли ми програємо "Динамо" 1: 5, а тренер заходить в роздягальню і каже: "Хлопці, ви молодці". Може, вже знав про відставку? Але люди при тих його словах просто закипіли. А до того? Як можна, програвши, 4 дні не розмовляти з футболістами, спілкуючись тільки зі своїм психоаналітиком? Це нормально?", - сказав Дзюба.

"Коноплянка в "Севільї" ненадовго, а Швед вистрелить навіть швидше, ніж ми думаємо"