УКР РУС

Емері: Матч проти Реала пройде у зручний для ПСЖ час

13 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер ПСЖ Унаї Емері поділився очікуваннями перед першим матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Реала.

"Майбутня гра – справжня можливість для нас. Ми хочемо продовжувати рости і тепер зіграємо матчі плей-офф проти чемпіонів Європи, проти 11-кратних чемпіонів. Так що це хороший шанс показати, хто ми, де перебуваємо і куди хочемо забратися.

Нам протистоїть рекордсмен цього турніру. Історично Реал – найкраща команда у Лізі чемпіонів. Ми поважаємо як гравців Реала, так і мадридський колектив загалом. Упевнений, мої футболісти зможуть проявити свої сильні якості. Ми готові виграти цей матч.

Як Реал зупинятиме Неймара, Шахтар проходитиме Рому та ще 6 головних запитань 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Зустріч пройде у зручний для нас час, оскільки зараз ми сповнені рішучості зробити наступний крок вперед. І зараз у нас є можливість це довести. Завжди приємно зіграти з сильним суперником, а зараз нам буде протистояти діючий чемпіон. Сильнішого суперника не придумати.

Ліга чемпіонів – унікальна, виграти її найскладніше. Я переїхав до Парижа заради таких матчів: щоб проходити далі, грати і доводити свій клас у поєдинках із найсильнішими футболістами світу. Саме це ми і зробимо. Я завжди хотів насолоджуватися такими матчами. Не сумніваюся, що завтра ми зможемо себе проявити.

Очікую, що завтра Реал виставить найсильніший склад, який буде дуже сильний. Вони виберуть ту команду, яка, на їхню думку, зможе виграти матч. Можливо, тріо BBC почне матч з перших хвилин, а, можливо, в якийсь момент гри воно буде на поле не в повному складі", – цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Матч Реал Мадрид – Парі Сен-Жермен відбудеться у середу, 14 лютого. Початок о 21:45.