УКР РУС

Емері: Будемо боротися за всі можливі трофеї

23 травня 2018 Читать на русском

Новопризначений головний тренер лондонського Арсенала Унаї Емері розповів про свої плани на посаді керманича "канонірів".

"Я смакую цю можливість у великому клубі, чудовому місті та стадіоні. Впродовж своєї кар'єри я щороку росту з новим викликом. Випробування для мене – це мрія, яка стала реальністю.

Емері офіційно очолив Арсенал

Я довіряю тим гравцям, які наразі є в команді. Ми можемо рости з цими гравцями, і наша мета – кропітка робота з ними. Ми будемо працювати, щоби претендувати в майбутньому на всі трофеї. Після двох років без Ліги чемпіонів нам необхідно повернутися туди, стати найкращою командою АПЛ і всього світу.

До футболістів я дуже вимогливий. Моє завдання бути протагоністом упродовж усього матчу. Ми граємо з характером, а історично склалося так, що Арсенал полюбляє грати в контроль м'яча. Це мені до душі. Коли ж команда залишається без м'яча, то я вимагаю, щоб гравці інтенсивно пресингували. Для мене ці речі надзвичайно важливі", – цитує Емері The Telegraph.

Нагадаємо, що Унаї Емері був обраний босами "канонірів" з-поміж інших кандидатів, серед яких Мікель Артета, Луїс Енріке та Паулу Фонсека.