УКР РУС

Еллардайс оголосив, що покине Вест Бромвіч по завершенні сезону

20 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Вест Бромвіча Сем Еллардайс вирішив припинити співпрацю з "дроздами". Про це повідомив сам фахівець.

"Вест Бромвіч зробив мені щедру пропозицію залишитися, що свідчить про амбіції клубу. Після серйозних роздумів я вирішив не погоджуватися на цю пропозицію. Якби я залишився і досяг би повернення в АПЛ у наступному сезоні, я б очікував, що продовжу бодай ще один сезон. На жаль, це не те зобов'язання, яке я в змозі взяти на себе на даному етапі моєї кар'єри.

Вест Хем у матчі з нереалізованим пенальті на останніх хвилинах дотис Вест Бромвіч, Ліверпуль за крок від Ліги чемпіонів

Я вважаю, що клубу зараз потрібні стабільність і спадкоємність, і, на мій погляд, це найкраще забезпечить молодий і амбітний менеджер, який зможе повернути нас туди, де ми повинні бути як визнаний футбольний клуб англійської Прем'єр-ліги. Пошуки заміни починаються після фінальної гри сезону проти Лідса. А поки ми повністю сконцентруємося на підготовці до цієї гри і зробимо все можливе, щоб закінчити сезон з якомога більшою кількістю очок

Я повинен подякувати гравцям і персоналу за їх непохитну віру у вирішення дуже складного завдання під час мого перебування в клубі. Звичайно, цей виклик ускладнювався через вимушену відсутність фантастичних уболівальників клубу, деякі з яких, чому я радий, були присутні на нашому останньому домашньому матчі проти Вест Хема", – цитує Еллардайса офіційний сайт Вест Бромвіча.

Нагадаємо, 66-річний фахівець очолив "дроздів" у грудні минулого року, але не зміг зберегти команду в еліті. Цей виліт став першим у кар'єрі Еллардайса як тренера англійських команд, який упродовж кар'єри здобув собі реноме рятівника навіть у найбезнадійніших ситуаціях.

Кінець циклу в Барселоні: Лапорта оголошує війну "священним коровам", драма Грізманна, майбутнє Мессі та Кумана