УКР РУС

Ельче у меншості поступився Реал Сосьєдаду й втратив шанс покинути зону вильоту

7 травня 2021 Читать на русском

В рамках 35-го туру іспанської Прімери Реал Сосьєдад дотиснув Ельче та закріпився у зоні єврокубків. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Аутсайдер турнірної таблиці – Ельче – на виїзді зустрічався із Реал Сосьєдадом. Ще на початку матчу гості залишились у меншості – на 11-й хвилині Гуті отримав пряму червону за грубий фол на Горосабелі. Сан-себастьянці одразу кинулись в атаку, й на 27-й їх вивів уперед Монреаль, однак після перегляду VAR на предмет офсайду його гол було скасовано. Команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

Реал встановив ціну на Азара – зірка мадридців значно подешевшав

У другому таймі гольова засуха тривала аж до 72-ї хвилини, коли Елустондо головою замкнув подачу Янузая з кутового – м'яч від поперечини влетів у сітку. Гості й так ледве оборонялись, ще й в атаці через меншість зовсім нічого не виходило – до кінця матчу вони так і не завдали жодного удару у площину воріт. Вже на останніх хвилинах компенсованого часу ще один поклав Оярсабаль, і фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Реал Сосьєдада.

Завдяки набраним трьом пунктам сан-себастьянці закріпились на 5-й сходинці чемпіонату, натомість Ельче втратив шанс покинути зону вильоту й залишився на передостанньому місці першості.

Барселона в пастці Мадрида, репетиція фіналу ЛЧ, Ювентус та Мілан у битві сезону, коронація Баварії – топ-матчі вікенду