УКР РУС

"Ельче" красиво засмучує Барселону. ВІДЕО

5 жовтня 2013 Читать на русском

Щоправда не ту частину, яка вболіває за каталонського гранда, а їхніх сусідів - прихильників "Еспаньйол". "Ельче" в матчі 8-го туру Прімери мінімально обіграв барселонських "папуг".

Ферран Коромінас, можна просто Коро - віддав 8 сезонів дорослому "Еспаньйолу", за які забив 23 голи за майже 200 матчів. Після чого була "Осасуна" та "Жирона", а в минулому сезоні прийшов час на "Ельче".  У сьогоднішньому матчі на "Естадіо Мануель Мартінес" він був капітаном левантійців і забив рідній команді, в якій робив перші професійні кроки в кар'єрі.

Цікаво, що 30-річний Коро по суті на полі продовжив контракт із командою - провів щонайменше 50 хвилин 50-го матчу за клуб. А ще, зробивши дубль. став найрезультативнішим у складі "Ельче" - 3 голи в Прімері.

Перша половина взагалі пройшла з відчутною перевагою господарів, на що барселонці відповіли активністю, починаючи із середини наступних 45-ти хвилин. Вийшов досі перспективний 21-річний француз Тьєві Біфума і зрівняв рахунок через 8 хвилин після появи на полі.

Зрештою, вирвати перемогу "Ельче" допоміг все той же Коро - прийняв пас зліва і блискуче розібрався, влучивши у ближній. На жаль, форвард не зумів дограти матч до кінця. Коро винесли на ношах за 7 хвилин до кінця зустрічі, а на зміну йому вийшов Боакіє, який вже двічі влучно стріляв у поточному розіграші Прімери.

Після наруги від арбітра в матчі з "Реалом" у "Ельче" вже друга поспіль перемога в сезоні, що означає одразу сім сходинок прогресу в таблиці, а до "Еспаньйола" тепер два очки відставання.

"Ельче" - "Еспаньйол" - 2:1 (1:0)

Голи: Коро, 40, 74 - Тьєві, 66

Попередження: Коро, 74 - В. Санчес, 72, Д. Лопес, 84

Вилучення: В. Санчес, 88 (друга жовта)