УКР РУС

Ель-Ахмаді: "Зоря" – команда з характером

19 жовтня 2016 Читать на русском

Хавбек "Фейєнорда" Карім Ель-Ахмаді на прес-конференції поділився очікуваннями від матчу проти "Зорі" у Лізі Європи.

"Ми дуже добре підготувалися до майбутньої зустрічі. Знаємо, що "Зоря" команда з характером. Бачимо, що луганці додають від матчу до матчу. Вони не просто так зіграли внічию з "Фенербахче" і добре виглядали в матчі з МЮ.

Нам потрібно виграти два найближчих матчі проти "Зорі". Це дозволить збільшити наші шанси на вихід з групи. Гру проти "Фенербахче" ми програли, однак до цього нам вдалося перемогти "Манчестер Юнайтед".

Ми вивчали суперника. Думаємо, "Зоря" чекатиме наших помилок. Фізично опонент дуже хороший. Та й у власному чемпіонаті українці виступають відмінно. В Лізі Європи також показують себе з кращого боку. Буде непросто.

Ми будемо намагатися грати в європейський футбол. Завтра нам потрібно перемагати, щоб, як я вже говорив, збільшити свої шанси на вихід з групи. Тим більше, ми граємо вдома.

Нам потрібні очки. Завтра нас чекає дуже важливий і відповідальний матч.

Команда у нас інша. Ті футболісти, які грали два роки тому і були ще молоді, зміцніли, змужніли, отримали неоціненний європейський досвід. Ми виросли у всіх планах. Для мене матч з "Зорею" буде одним з найважливіших в кар'єрі на даний момент.

Зараз ми знаходимося у відмінному ігровому тонусі. Нехай не всі матчі відрізнялися красою і видовищністю, головне – ми виграємо. Це найголовніше", – сказав Ель-Ахмаді.

Матч 3-го туру групового раунду Ліги Європи "Фейєнорд" – "Зоря" відбудеться 20 жовтня у Роттердамі. Початок о 22:05. Матч обслужать фартові арбітри з Латвії. Наставник “Зорі” Юрій Вернидуб пригадав протистояння цих команд 2-річної давності.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях