УКР РУС

Ель Класіко Неймара. "Барселона" - "Реал" - 2:1. ВІДЕО

26 жовтня 2013 Читать на русском

Бразилець Неймар став однією з найпомітніших осіб у сьогоднішньому Ель Класіко.

Цього року Класіко обіцяло бути ще цікавішим, ніж попередні, адже окрім звичного протистояння Роналду - Мессі, тепер очікувалася ще й битва Неймара та Бейла, для яких це дербі стало першим в кар'єрі.

Але матч не виправдав надій - моменти можна перерахувати на пальцях однієї руки. Не в останню чергу далася взнаки виснаженість. Наприклад, "Барса" у вівторок в ЛЧ зіграла проти "Мілана", а "Реал" свій єврокубковий матч взагалі провів у середу.

Благо, хоч були забиті голи, інакше це Класіко можна було б назвати одним з найнудніших за останні роки. Однак виблискував з-поміж інших Неймар, якого заслужено можна назвати MVP матчу. Бразилець сьогодні старався як ніколи і його старання дуже швидко принесли плоди. Вже на 19-ій хвилині після його голу в дальній кут каталонці вийшли вперед. Натомість інша цікава персона сьогоднішнього вечора Бейл нічим не запам'ятався, окрім одного неточного удару здалеку та заробленої жовтої за фол на Піке.

Каталонці подвоїли перевагу на 78-ій хвилині. Санчесу вдався шикарний удар з-за меж штрафного. Чилієць елегантно поклав шкіряного за спину Лопеса. Хоча й усю справу у цьому епізоді зробив Алексіс, відзначимо, що асист зробив той-таки Неймар. Все-таки "Реал" руки не опустив і в самому кінці зумів забити. Роналду вивів  один на один з Вальдесом Хесе і той таким шансом скористався на всі 100. На більше "Реалу" не вистачило часу. Але після матчу обов'язково знайдуться й ті, які скажуть, що "Реал" сьогодні не заслужив на поразку, і вони в дечому будуть праві. Постав арбітр пенальті за чистий фол на Роналду, чи забий Бензема, а не пробий у хрестовину - і все могло б закінчитись інакше.

До вашої уваги онлайн-трансляція матчу.

"Барселона" - "Реал" - 2:1

Голи: Неймар, 19, Санчес, 78 - Хесе, 91