УКР РУС

Ель Каддурі: У моїх послугах були зацікавлені клуби з Франції, Іспанії та Англії

11 червня 2012 Читать на русском

Захисник київського "Динамо" Бадр Ель Кадуррі з нагоди 10-річчя перебування у стані столичного клубу поспілкувався з журналістами.

"Для мене це було наче до космосу полетіти. Я бачив цю команду лише по телевізору в Лізі чемпіонів, а тут приїхав та зустрівся із самим Валерієм Лобановським. Виявилося, що він про мене вже знає, бачив багато матчів із моєю участю. Я прибув до Києва, але не думав, що буду виступати за "Динамо".

У моїх послугах були зацікавлені клуби з Франції, Іспанії та Англії. Але з Києва мені телефонували кожного тижня та врешті-решт переконали в тому, що саме в "Динамо" я зможу вирости у класного гравця. Я побоювався, адже все було чуже - мова, культура, але в певний момент я наважився. І ось уже десять років граю в Києві.

За роки, проведені в "Динамо", у своїй майстерності, техніці я нічого не втратив. Навпаки, лише поліпшив свої кондиції. У мене хороші стосунки з футболістами та керівництвом київського клубу, який став для мене по-справжньому рідним", - сказав Бадр Ель Кадуррі.