УКР РУС

Екс-зірки "Динамо" і "Шахтаря" хочуть зіграти у формі "Шапекоенсе" в пам'ять про загиблих в авіакатастрофі

30 листопада 2016 Читать на русском

Чемпіон Бразилії "Палмейрас" звернувся до офіційної футбольної влади з особливим проханням.

Боси клубу попросили спонсорів і Бразильську федерацію надати можливість провести останній матч чемпіонату у футболках "Шапекоенсе", футболісти якого загинули в авіакатастрофі під Медельїном у Колумбії.

"Палмейрас", у складі якого чемпіонами стали екс-гравці "Динамо", "Металіста" і "Дніпра" Дуду, Клейтон Шав'єр і Ежідіо, хоче в такий спосіб вшанувати загиблих гравців іншого бразильського клубу.

Нагадаємо, що 29 листопада бразильська команда "Шапекоенсе" розбилась на літаку по дорозі на фінал Копа Судамерікана. 9 футболістів не полетіли трагічним рейсом. Збірна Аргентини 20 днів тому користувалась літаком, на якому розбилась команда "Шапекоенсе". Авіакатастрофа "Шапекоенсе": уточнено кількість пасажирів літака і загиблих. З'явилось відео, як рятувальники витягнули з уламків літака 6-го вцілілого – 3-й гравець "Шапекоенсе" бореться за життя (18+). Фред, Тайсон, Дентінью і Бернард відреагували на авіакатастрофу "Шапекоенсе". Загинув екс-хавбек "Атлетіко" Клебер Сантана. Син головного тренера не полетів з командою, бо забув паспорт.

"Шапекоенсе". Що потрібно знати про клуб з Шапеко

7 найбільших авіакатастроф футбольних команд

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу