УКР РУС

Екс-захисник "Олімпіка": Приїдеш і люди за 500 гривень відіб'ють тобі ноги

25 травня 2015 Читать на русском

Павло Іванов розповів про те, як розійшовся з командою і про плани на майбутнє.

"Як дізнався, що маю покинути "Олімпік"? Подзвонив тренер, ми з ним поговорили, от і все. Сказав, що в "Олімпіку" дивляться в майбутнє. Напевно, якусь ставку хочуть зробити на молодь. Мені вже 30 років все-таки. Може, вони хочуть омолодити склад... Може, не бачать мене в команді. Напевно, влітку я шукав би варіанти і намагався піти.

Президент, наставники кажуть, що у мене вже є якась пропозиція. Скажу так, контракт у мене ні з одним клубом не підписаний, якихось навіть усних домовленостей у мене поки немає. Я знаю, президент казав, що ми вже переросли "Олімпік", і нам треба йти вище... З собою несу тільки позитив.

Я з Другої ліги з "Олімпіком" дійшов до Прем'єр-ліги, і досить непогано провів там час. Для мене ці чотири з половиною роки позитивні: грав у футбол, ріс разом з командою. Доріс до рівня Прем'єр-ліги.

Чому не став підтримувати форму у чемпіонаті області? Не хотів туди навіть влазити, бо залишалося не так багато часу до закінчення сезону. Просто знаю ці чемпіонати, що там за матчі, поля, і що там за люди грають. Там можна з поля і без ніг піти. З тобою церемонитися не будуть, а на зараз мені цього не треба. Треба себе поберегти, щоб потім я їхав в якийсь клуб і відчував себе нормально, не було якихось больових відчуттів. Щоб на перегляді показати по максимуму, що я можу. А не так: приїхав - і там щось болить, там щось турбує, там тягне. У своє задоволення пограти з хлопцями - це одна справа. А там ти приїдеш, і люди за 500 гривень на полі не найкращої якості відіб'ють тобі ноги. Вважаю, що на цьому етапі мені не треба цього робити", - розповів Іванов.