УКР РУС

Екс-воротар "Зорі" про ситуацію на Донбасі: Усе це почала Америка

23 вересня 2015 Читать на русском

Український футболіст Андрій Комарицький, який раніше виступав за луганську "Зорю" та алчевську "Сталь", пояснив свої мотиви, чому грає в чемпіонаті так званої ЛНР.

"Після або до гри за збірну ЛНР мені зателефонували з луцької "Волині". Я погодився приїхати, але за умови, що мені оплатять проїзд. Начебто все було вирішено, але потім задзвонили і сказали, що їхати не треба. Буквально наступного дня вони підписали Богдана Шуста.

Віце-президент ФФУ Кочетов вже визнає, що Донбас - це не Україна і там грають не люди. Це не футболісти, як він сказав, а моральні виродки. А де нам отримувати ігрову практику? Тим більше, воротарям. Нас ніхто не змушував їхати за ЛНР. Ми поїхали пограти, отримували емоції, подихали повітрям, перезавантажили мозок. Посміялися - і вже легше. А потім такі звинувачення. Яке ви маєте право? Можна просто подати до суду на ФФУ. Просто все впирається у фінанси. Щоб подати до Лозанни, потрібно багато грошей.

Я багатьох людей не розумію в Україні. Це наш дім - ти зрозумієш це, коли буде така ж ситуація. Якщо ми одна країна, то давайте бути разом. Не сперечаюся, що скрізь є виродки. Все це не від великого розуму. Про те, що все це почала Америка, я говорю з самого початку.

Так, я повернувся додому - а куди мені їхати? Дружина моя звідси нікуди не поїде, тому що у неї мама одна. Я теж не поїду, бо знаю тут кожен камінчик, кожне деревце. У мене закінчилися гроші в Києві - як мені там жити? Ось із півзахисником "Миколаєва" Батюшиним шукали в Києві квартиру. Три дні не могли знайти, тому що він з Луганської області. Йому на операцію лягати, а жити ніде", - розповів 33-річний Комарицький в ефірі "Про Футболу".

Нагадаємо, екс-воротар "Зорі" та "Сталі" зіграв у товариському матчі невизнаних "республік": за збірну ЛНР проти збірної Абхазії, за що наразився на санкції від ФФУ.