УКР РУС

"Екстаз!" Реакція ЗМІ на матч "Реал" – "Барселона"

24 квітня 2017 Читать на русском

Світові ЗМІ захоплюються Ліонелем Мессі, який приніс перемогу "Барселоні" у матчі проти "Реала" (3:2).

Marca. "Мессі вирішує: чемпіонська гонка жива". – "Мессі забиває два м'ячі "Реалу" і повертає "Барселону" у боротьбу за титул чемпіона Іспанії".

Sport. "Святий Мессі". – "Мессі атакує "Бернабеу" святкуванням свого переможного голу на 92-й хвилині і повертає "Барселоні" надію на чемпіонство".

Olé. "Мессі виграв!". – "Неймовірний постріл Мессі з лівої ноги приніс "Барселоні" перемогу і перше місце в Прімері".

Globosporte. "Реверанс". – "Блискучий виступ Мессі, "Барселона" краща за "Реал". Іспанське "Класіко" завершилось перемогою каталонців 3:2. Мессі забив двічі і досягнув позначки у 500 голів в офіційних матчах за "Барселону".

Mundo Deportivo. "Екстаз". – "Гра Мессі легендарна. Він забив свій 500 гол за "Барселону".

ESPN. "Легендарний Мессі приносить "Барселоні" перемогу в "Класіко" і лідерство в чемпіонаті". – "Аргентинська зірка забив двічі (другий м'яч став 500-м) і приніс "Барсі" перемогу в компенсований час. "Реал" залишився в меншості після вилучення Рамоса".

L'Equipe. "Відродження "Барселони" в Ла Лізі". – "Це був останній шанс для "Барселони" зачепитись за можливість виграти чемпіонат Іспанії і вона ним скористалась. Каземіро і Марсело мали бути вилучені. Мессі забив 500 гол за "Барселону". Каталонський клуб вилетів з Ліги чемпіонів, але досі не помер в Ла Лізі".

AS. "Найбільше шоу на Землі". – "Мессі царствує і повертає "Барселоні" шанси на чемпіонство".

La Gazzetta dello Sport. "Ліга знов відкрита для "Барселони" після перемоги в "Класіко". – "Барса" відреагувала на виліт з Ліги чемпіонів і підтвердила свої амбіції в Ла Лізі завдяки шедевру від Мессі. "Вершкові" поплатились за численні помилки і вилучення Рамоса. Останні матчі будуть надважкими".

DailyMail. "Мессі досягнув позначки в 500 голів за "Барселону" і наніс удар в чемпіонській гонці". – "Побитий, скривавлений, але непереможений Мессі приніс 3 очки "Барселоні" на "Сантьяго Бернабеу" і повернув її у боротьбу за чемпіонський титул.

L'Esportiu. "Запам'ятайте моє ім'я". – "Мессі приніс перемогу "Барселоні" і оригінально відсвяткував свій 500 гол".

A Bola. "Історичний гол Мессі в компенсований час приносить "Барселоні" перемогу".

Нагадаємо, "Барселона" вирвала перемогу в "Реала" на виїзді. Дивіться відео голів і огляд матчу. Лео Мессі епічно відсвяткував 500-й гол за "Барсу". Натомість Серхіо Рамос заробив своє 5-е вилучення в Класіко, ледь не відірвавши Мессі ногу. Легендарний суддя заявив, що пенальті проти Роналду був.

10 вражаючих статистичних фактів матчу "Реал" – "Барселона"

"Кров і тріумф Мессі". Найяскравіші миті матчу "Реал" – "Барселона" у фото

, а також у Viber