УКР РУС

Екс-партнери Коноплянки в Турині, "Ліон" перевірить на міцність хорватів. Ліга чемпіонів, група H. Анонс

14 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в рамках якого відбудуться матчі групи H: "Ювентус" – "Севілья" і "Ліон" – "Динамо" (Загреб).

"Ювентус" – "Севілья"

14 вересня, 21:45. Турин, "Ювентус Стейдіум"

Арбітр: Деніз Айтекін (Німеччина)

"Ювентус" відмінно розпочав сезон, отримавши 9 очок в 3-х матчах чемпіонату. Підопічні Аллегрі чудово знають свої можливості, але в чемпіонаті їм в останні роки нуднувато, тож особливий інтерес представлятиме Ліга чемпіонів. В домашній зустрічі з чинним володарем трофею Ліги Європи "Ювентус" спробує розпочати боротьбу за першу сходинку в таблиці групи H. Маючи такий атакувальний потенціал, команда намагатиметься якомога більш агресивно діяти проти "Севільї", використовуючи свої сильні сторони.

"Севілья" отримала в міжсезоння нового наставника, який позбувся Євгена Коноплянки. Аргентинський коуч будує свою команду, і в чемпіонаті Іспанії вже має певний позитивний результат із цієї перебудови – 7 очок у стартових 3-х матчах і 2-а сходинка турнірної таблиці. "Севілья" тричі поспіль ставала тріумфатором Ліги Європи за тренерства Емері, а тепер перед нею стоїть завдання нарешті показати своє бажання досягати успіхів на більш престижному європейському турнірі.

Орієнтовні склади команд

"Ювентус": Буффон Бенатія, Бонуччі, К'єлліні Ліхтштайнер, Хедіра, Пьяніч, Леміна, Алекс Сандро Дибала, Ігуаїн.

"Севілья": Ріко Маріано, Пареха, Рамі, Ескудеро Н'зонзі Насрі, Франко Васкес, Вітоло, Хоакін Корреа Бен Йеддер.

"Ліон" – "Динамо" (Загреб)

14 вересня, 21:45. Ліон, "Люм'єр"

Арбітр: Мартін Стрембергссон (Швеція)

"Ліону" бракує стабільності у виступах на початку сезону. Команда перемогла в двох стартових зустрічах Ліги 1, а в двох наступних зазнала поразок. До того ж, напередодні матчу в Лізі чемпіонів стало відомо, що головний атакувальний гравець команди Ляказетт не зможе взяти участі в матчі через травму, яка виведе його зі складу, щонайменше, на місяць. Проте ліонці спробують віднайти заміну для форварда, аби скласти конкуренцію на полі загребському "Динамо".

Для того, аби пробитися до групи Ліги чемпіонів, "Динамо" пройшло "Вардар", "Динамо" (Тбілісі) і "Ред Булл Зальцбург". Хорвати стабільно виступають в єврокубках і мають чималий досвід, хоча й не можна сказати, що він завжди позитивний. Участь "Динамо" в Лізі чемпіонів відмінно ілюструє принцип "головне – не перемога, а участь". Проте "Ліону", в його нинішньому стані, хорвати мають всі шанси нав'язати боротьбу і зачепитися, бодай, за нічию.

Орієнтовні склади команд

"Ліон": Антоні Лопеш Рафаель, Янга-Мбіва, Діакабі, Морель Феррі, Гоналон, Дардер Геззаль, Бовю, Калулу.

"Динамо" (Загреб): Едуарду Бенковіч, Сігал, Піваріч, Стояновіч Антоліч, Ріг, Судані, Жонас, Фернандес Енрікес.

"Лестер" починає підкорення Європи, "Порту" зустріне данців. Ліга чемпіонів, група G. Анонс