УКР РУС

Екс-менеджер "Металіста": Сосу, Гомеса, Бланко та Крістальдо продали за 20-25 мільйонів

9 березня 2015 Читать на русском

Колишній голова селекційної служби "Металіста" Вадим Комардін прокоментував ситуацію, в якій опинився харківський клуб.

"Соса, Гомес, Бланко та Крістальдо. Ці чотири гравці були продані за 20-25 мільйонів євро. З цих грошей, у розмові з керівництвом клубу нам говорили, частина піде на придбання нових гравців, на посилення складу.Але ні копійки не було отримано", - розповів Комардін програмі "ПроФутбол".

"Гравці, які покинули команду взимку? На них можна було б заробити близько 15 мільйонів, але вони пішли безкоштовно. Була можливість заплатити їм за пару місяців, і з юридичної точки зору не дати можливості піти. Тобто, немає заборгованості три місяці, значить, футболіст зобов'язаний повернутися в розташування клубу.

З таким продовженням клубу не довго залишилося, це особисто моя думка. Якщо я не помиляюся, в березні перший етап ліцензування клубів. 24 заяви від гравців. Думаю, що ні про яку ліцензію для клубу ми навіть не можемо мріяти і говорити.

Це пряма загроза зникнення клубу. Назвуть банкрутом, не банкрутом, не знаю. Зрозуміти дії керівництва клубу в місті Харкові не може жодна людина", - додав Комардін.