УКР РУС

Екс-гравець збірної Англії зізнався, що потерпав від сексуального насилля тренера

23 листопада 2016 Читать на русском

Екс-гравець "Ман Сіті" і збірної Англії Девід Уайт розповів, що став жертвою сексуальних домагань свого тренера у дитячій команді.

Девід Уайт став 4-м гравцем, який розкрив свою анонімність в справі дитячого тренера "Крю Олександри" Баррі Беннелла. У справі сексуального насильства тренера над юними футболістами також надали екс-гравці команди Енді Вудвард, Стів Уолтерс і Пол Стюарт.

"Через певні причини я зберігав цю таємницю від своєї сім'ї і друзів більше 20 років. Однак обставини змусили мене зробити це.

Я вітаю Енді Вудворда, Стіва Уолтерса і Пола Стюарта, які сміливо розповіли про свої особисті трагедії. Вони постраждали більше, ніж я. Не впевнений, що міг би мати мужність подолати таке випробування", – цитує Уайта The Guardian.

Відзначимо, що тренер-збоченець Баррі Беннелл був засуджений до 2 років тюремного ув'язнення за сексуальне насильство над юнаками.

Алієв звинуватив олігарха, з чиєю дружиною має стосунки, в педофілії і домашньому насильстві

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу