УКР РУС

"Я подумав, що це жарт": колишня зірка Реала пригадав дзвінок Санса – екс-президент мадридців помер від коронавірусу

26 березня 2020 Читать на русском

Чемпіон світу 1998 року Крістіан Карембе поділився спогадами про екс-президента Реала Лоренсо Санса, який привів його у мадридський клуб.

"Я був зі збірною Франції на чемпіонаті Європи в 1996 році. Раптом мені подзвонив тренер Еме Жаке. Він попередив мене і сказав, щоб я терміново зайшов у його кабінет, жодних зайвих слів. Я побіг, не знаючи чого він хоче. Раптом тренер дає мені телефон і каже, що дзвонив президент Реала Лоренсо Санс, він хоче підписати мене. Спочатку я не повірив, подумав, що це жарт. Але я погодився і дотримав слово – головне слово мого життя.

Реал вшанував пам'ять померлого Санса зворушливим відео

Санс був справжньою людиною, завжди підтримував мене. Він сформував команду, яка служила мостом між великим Реалом з шістьма Кубками чемпіонів і нашою новою командою, яка виграла фінал проти Ювентуса. Я хочу обійняти мадридських вболівальників, ми переживаємо складну життєву ситуацію, і я також хотів би згадати сім'ю Лоренсо Санса. Я добре пам'ятаю, як він виходив з літака з Кубком чемпіонів і вітав тисячі людей на вулицях. Це був прекрасний і незабутній момент для мене", – розповів Карембе в коментарі Marca.

Нагадаємо, 76-річний Лоренсо Санс помер 21 березня після невдалої боротьби з коронавірусом.

Реал втратив знакового президента: він придбав великих зірок, взяв два кубки ЛЧ, перемагав Динамо на шляху до фіналу