УКР РУС

Екс-гравець "Металіста": Перевертні в погонах хотіли мене здати батальйону як сепаратиста

10 грудня 2014 Читать на русском

Екс-гравець "Металіста" Ігор Шопін розповів про своє викрадення.

"Мене викрали в ніч з п'ятниці на суботу в кафе "Ультра", що належить моєму батькові. Спочатку ці перевертні в погонах - начальник Новоайдарського райвідділу міліції Пантикін Леонід та його заступник Чемерський Володимир, влаштували бійку в залі кафе, а потім при відвідувачах почали бити мене, після чого затягли мене в свій автомобіль і продовжували залякувати і знущатися зі словами: "Ми здамо тебе як сепаратиста батальйону "Айдар", і багато іншого в подібному дусі.

Я їм не відповідав, а просто молився, так як говорити з ними було марно. Потім вони хотіли піти на мирову і запропонували переписати батьківське кафе-магазин на одного з них. Я не погоджувався... Найцікавіше те, що з ними наші шляхи ніколи не перетиналися раніше.

Вони кілька годин возили мене по селищу, а потім в якийсь момент проспали мене. Мені вдалося втекти і сховатися на добу у знайомих, поки не повідомили в компетентні органи. У той момент я найбільше переживав за своїх рідних, особливо за доньок - Олю і Соню. Тоді складно було передбачити, як складеться ситуація. Все могло статися набагато трагічніше.

Зараз вже все позаду. Дану справа хочуть спустити на гальмах. До мене приходять різні люди намагаються умовити мене забрати заяву... Я принциповий. Моя ціль не відплата для них, а хороший урок для таких покидьків. Вони не повинні носити погони і служити в правоохоронних органах", - сказав Шопін.

Уродженець Луганській області Ігор Шопін закінчив кар'єру в 2010 році. До цього він виступав на позиції півзахисника за "Металіст" з 1998 по 2004 рік, а також захищав кольори "Зорі", "Харкова" та "Говерли". Останнім клубом Шопіна був свердловський "Шахтар".