УКР РУС

Екс-футболіст "Карпат": Матч "Дніпро" - "Волинь" був договірним

16 квітня 2014 Читать на русском

Колишній футболіст львівських "Карпат" Сергій Лащенков оприлюднив сенсаційну новину щодо матчу перенесеного 19 туру УПЛ між "Дніпром" і "Волинню".

Я можу однозначно сказати, що там, на мій погляд, реально був "злив" матчу. Якщо футбольні органи цього не бачать, то незрозуміло, куди вони взагалі дивляться. І якщо в моєму випадку, коли не було нічого доведено, було прийнято рішення про дискваліфікацію, то тут можна навіть не обтяжувати себе і просто переглянути матч: це був чистий "злив".

"Волинь", на ваш погляд, з самого початку матчу грала в піддавки?

Ні, це сталося вже після того, як "Волинь" забила і тоді її гравцям вже довелося щось робити. Після 0:1 влаштувати такий цирк і перетворити його на 5:1 - це, вибачте, смішно. Вся команда прекрасно знала, що потрібно робити. "Волинь" швидко перетворилася незрозуміло в що і "зробила" результат. Луцька команда завжди давала бій, її гравці були єдині, завжди заряджені на боротьбу. А вчора після забитого м'яча їх неначе підмінили .

Ви вважаєте, що Федерація футболу України повинна звернути на цей матч свою пильну увагу?

100 відсотків. Це реально був договірний матч. Ті, хто розбирається у футболі, повинні були бачити, що матч проходив без спортивної боротьби.

Нагадаємо, в 2010 році Лащенков був дискваліфікований на 5 років за участь у договірному матчі чемпіонату України сезону 2007/08 між "Металістом" і "Карпатами".