УКР РУС

Екс-форвард "Динамо" та "Шахтаря": МЮ з Моурінью боротиметься за перемогу в АПЛ

27 травня 2016 Читать на русском

Відомий форвард Андрій Канчельскіс, що у минулому захищав кольори київського і московського "Динамо", "Шахтаря" та МЮ, прокоментував призначення Жозе Моурінью на посаду головного тренера команди "червоних дияволів".

"Призначення Моурінью пов'язане з очікуваннями, що МЮ знову боротиметься за перемогу в чемпіонаті Англії. Це такий клуб, у якому завжди стоїть завдання зайняти перше місце. Шанси на боротьбу за золоті медалі у команди є, чому б і ні? З Моурінью манкуніанці будуть боротися за чемпіонство.

При Луї ван Галі команда не показувала ні якісної гри, ні, що важливо, результату. Очевидно, що клубу треба було щось міняти. Я думаю, що Моурінью - це оптимальний вибір. Повторюсь, всі сподіваються, що з португальцем команда буде боротися за золоті медалі.

Зараз складно сказати, в який футбол гратиме команда. Це буде залежати від того, які футболісти з'являться в МЮ. Без сумніву, придбання будуть", - цитує росіянина "Р-Спорт".

Нагадаємо, Канчельскіс виступав за манкуніанців з 1991 по 1995 роки. За цей період нападник провів 123 матчі, у яких відзначився 47 голами.

Моурінью прокоментував підписання контракту з МЮ

"Випивав за день 2 літри джину, 15 банок пива і викликав повій". Дно Пола Гаскойна