УКР РУС

Екс-форвард "Динамо" обізвав Саакашвілі "катом" і "зрадником"

21 липня 2015 Читать на русском

Георгій Деметрадзе, який зараз займає посаду заступника технічного директора Федерації футболу Грузії, жорстко розкритикував голову Одеської ОДА.

На запитання про те, чи готовий Деметрадзе привозити в Україну молодих і талановитих грузинських футболістів, екс-форвард київських "Динамо" та "Арсенала", а також донецького "Металурга" відповів наступне: "Так, звичайно, я знаю грузинських футболістів дуже добре. Коли все налагодиться в Україні, я обов'язково про це подумаю. Можна буде потім молодих і гарних грузинських футболістів відправляти в Україну. Дай Боже, щоб в Україні все було добре. Але поки цей божевільний Саакашвілі в Україні перебуває, навряд чи, думаю, там порядок буде. Його звідси з Грузії прогнали".

"Чи було спілкування? З ким, з Саакашвілі? Ні, не дай Боже. Я з катами і зрадниками батьківщини не спілкуюся", - підсумував Георгій Деметрадзе.

Нагадаємо, що в період президентського правління Міхеіла Саакашвілі Деметрадзе опинився за гратами через звинувачення у зв'язках з кримінальним світом і участь в незаконному тоталізаторі. Проте з шести років футболіст відсидів лише близько третини терміну і вийшов на волю завдяки амністії.