УКР РУС

Екс-дружина Олійника: Денис повідомив мені, що у нього є позашлюбна дитина на стороні

25 травня 2016 Читать на русском

Колишня дружина екс-хавбека "Вітесса" Дениса Олійника, Зоряна, розповіла про скандальні подробиці з їхнього спільного сімейного життя.

- Чому ви вирішили розлучитися після 11 спільних років з Денисом?

- Так, ми були разом з Денисом 11 років, 6 з них - в законному шлюбі. Але останні п'ять років мого життя були дуже важкими. З Денисом нас познайомив мій старший син від першого шлюбу - Данко. Він грав в "Динамо" і після одного з тренувань представив мене Олійнику, якому тоді було всього 19 років. Я була відбулася жінкою, старше Дениса на 13 років. Перший час я не сприймала серйозно залицяння молодого хлопця, але син, нині покійний, попросив дати Денису шанс.

- Що трапилося з вашим старшим сином?

- Він трагічно загинув. 5 лютого 2010 року було страшна ожеледь, він їхав на таксі, на машині - лиса гума. Авто занесло на зустрічну смугу прямо під колеса джипа ... Я в той час була на дев'ятому місяці вагітності, з дня на день повинна була народити доньку. Данко пролежав у комі 21 день, а потім ми його поховали.

Я розуміла так: Бог мені дає випробування, і я повинна з ними впоратися. Через рік після народження дочки Стефанії зважилася народити ще одну дитину, так у нас з'явився син Девід-Нікола. Коли у мене почалися перейми, я попросила чоловіка відвезти мене в пологовий будинок, він сказав взяти таксі або їхати самій на машині. Народила я без нього, Денис заявився лише через два дні в нетверезому вигляді, навіть без квітів і подарунка.

- Не дивлячись на це, ви зважилися народити третю дитину?

- Хороші, приємні моменти у нас відбувалися раз на рік. Я - в пологовий будинок, Денис - гуляти. Виписувалася з пологового будинку я знову сама, все шукала виправдання - молодий, з ким не буває. Гуляє - не страшно, всі футболісти гуляють. Загалом, терпіла до тих пір, поки не застала його з жінкою.

На той час Денис грав уже в "Дніпрі". Настав момент, коли він зовсім перестав давати мені гроші. Якось сказала Денису, що холодно і мені потрібна шуба - за п'ять років спільного життя він мені навіть шубу не купив, хоча у інших дружин футболістів по 10 шуб. Плюс мамі потрібно було доробити будиночок в селі. А Денис відповів, що моїй мамі нічого не винен.

У Дніпрі я жила як в пеклі. Почалися навколополітичні інтриги навколо мого імені...

- Ви маєте на увазі чутки, які пов'язували вас з Віталієм Кличком?

- Мало хто знає, що з Віталієм Кличком ми були знайомі ще 20 років тому, коли він свою майбутню дружину навіть не знав. Я брала участь в конкурсі "Міс Україна", як і його дружина Наташа. Але тоді вони навіть не були знайомі, і Віталій був закоханий в мене. Але я його відкинула, він був мені не цікавий. Все інше - це плітки.

- Яка зарплата була у Дениса в "Дніпрі"?

- Я знала, що в "Дніпрі" Олійник отримує 100 тисяч доларів на місяць, з бонусами і премією виходило близько двох мільйонів в рік, а мені він давав всього тисячу. Я подала на аліменти, адвокати допомогли через суд відсудити приблизно 50 відсотків його зарплати, виходило близько 40 тисяч доларів на місяць, і ФК "Дніпро" справно їх перераховував. Встигла вкласти гроші в квартиру для дітей. Періодично Денис просив вибачення, я поверталася, він знову пив і програвав величезні суми грошей. Через його борги мені спалили машину, яку я купила на власні гроші, - хотіли залякати.

- Ви переїхали з Денисом в Голландію?

- Коли Денис перейшов в "Вітесс", я ще намагалася зберегти сім'ю хоча б заради дітей. Я все розуміла: хочеш гуляти - давай зустрічатися з друзями разом. Я одягнуся краще всіх, якщо потрібно, буду виглядати на 25 років. Готова була зробити найкрасивіші груди, зовнішність, та все що завгодно. Денис покаявся, але потім все пішло по похилій.

- Коли ви подали на розлучення?

- У грудні минулого року. Два місяці він ще висилав по 1000 євро, потім перестав робити і це. Я ж не прошу мільйони. Було б досить, якби він платив хоча б за дитячий садок і давав гроші на харчування, одяг дітям.

Довелося продати все, що у мене було. На ті гроші, які залишилися після виплати боргів, купила невеличкий дерев'яний будиночок в лісі під Бояркою, де ми живемо з дітьми. А Олійник друзям сказав: "У неї купа коханців, вони забезпечать моїх дітей".

Я зараз не приймаю жодне залицяння, хоча чоловіки засипають мене квітами. Ми вінчані, і поки не розвінчають, я не можу собі цього дозволити.

- Судовий процес по розлученню вже завершено?

- Нас розвели три тижні тому. Тепер з адвокатом чекаємо новий контракт Дениса. У Голландії у Дениса була велика зарплата - 224 тисяч євро на місяць, мені вдалося відсудити 65 відсотків зарплати. Але Денис розірвав договір з клубом, грошей я не отримала.

До речі, Олійник недавно повідомив мені, що у нього є позашлюбна дитина на стороні, якому близько трьох років, як моєму середнього сина. У мене була страшна депресія, мені було дуже боляче, але я пожартувала: "У тебе є дитина, а у нас з тобою - троє. 3:1 - я виграла". Мені його гроші не потрібні, але вони потрібні дітям.

Олійник попрощався з "Вітессом"

Денис бив мене неодноразово, душив вночі, зламав 6 ребер, - дружина Олійника