УКР РУС

Екс-"динамівець" Омоко закликав допомогти йому побороти бездіяльність КДК ФФУ

12 лютого 2016 Читать на русском

Нігерійський футболіст Гаррісон Омоко звернувся з відкритим листом до ЗМІ із закликом допомогти йому побороти бездіяльність КДК ФФУ.

"Ще 07 квітня 2014 року я звернувся до Контрольно-дисциплінарнго комітету ФФУ зі скаргою на бездіяльність агента, який заподіяв мені матеріальні збитки.

Понад рік заява не розглядалося по різних причинах, в тому числі через ігнорування агентом вимог надати заперечення і з'явитися на засідання.

В результаті влітку 2015 року в перебігу однго-двох засідань КДК ФФУ було розглянуто мою заяву з усіма доказами і винесено рішення про відмову в її задоволенні 30 червня 2015 р.

Однак, до сьогоднішнього дня мною не отримано повний текст даного рішення КДК ФФУ, що унеможливлює його оскарження в Апеляційному комітеті ФФУ.

Із заявами про видачу копії рішення звертався тричі 05.08.2015 р., 03.09.2015 р., 20.01.2016 р., в періоди між якими озвучувалися регулярні обіцянки видати рішення в найближчі дні.

Припускаю, що така поведінка може бути продиктовано виключно невпевненістю КДК ФФУ в прийнятому ними рішенні і таким чином створюються перешкоди для реалізації мого права на оскарження неправильного рішення.

У зв'язку з цим змушений звернутися до вас, шановні журналісти, з метою відновити справедливість і спонукати КДК ФФУ до виконання їх елементарних обов'язків - написати і надати стороні у справі повний текст рішення.

Всі попередні неодноразові спроби підштовхнути КДК ФФУ до виконання цих обов'язків, не зраджуючи публічності порушення термінів видачі рішення - були, на жаль, проігноровані", - написав Омоко.

Нагадаємо, що "Омоко" виступав у складі "Динамо", "Ворскли", "Волині" та "Зорі".

Читайте також:

КДК ФФУ оштрафував "Говерлу" через невиплату боргів Севідову