УКР РУС

Екс-арбітр ФІФА: Кварцяному потрібно тренувати команду психлікарні

20 грудня 2014 Читать на русском

Екс-арбітр ФІФА та відповідальний секретар "Асоціації арбітрів України" Сергій Шебек відреагував на звинувачення на свою адресу з боку наставника "Волині" Віталія Кварцяного в "футбольному кілерстві".

"Я не знаю, чому він назвав мене "кілером". Ніяким "кілером" я не був, а завжди судив чесно і порядно. Якісь помилки були, як і у всіх арбітрів, але спеціально нікого не "вбивав".

Я думаю, у Кварцяного психіка не в порядку. Йому треба очолити команду на Фрунзе, 103 - це лікарня для душевнохворих. Всі знають, як він може ігри здавати - але я ж його в цьому не звинувачую... Його ж ніхто не звинувачує, що він може на трансферах відмивати якісь гроші. Я нормальна людина, і не можу йому пред'явити такі звинувачення без доказів.

Хіба може людина з нормальною психікою сказати, коли погано зіграли сербські легіонери - що мало бомбили Сербію, і потрібно було взагалі знести Белград? Завтра він може на вас, журналістів, щось ненормальне сказати. Щось не так напишете - скаже, що журналіст взяв гроші... Він просто психічно хвора людина", - сказав Шебек.