УКР РУС

Екс-зірка Рейнджерс проїхався по геніталіях капітана Селтіка – неймовірна реакція після удару, від якого холоне кров

9 травня 2018 Читать на русском

Скот Браун знову це зробив. Капітан Селтіка показав безстрашну реакцію на надзвичайно брутальний фол суперника.

Стівен Нейсміт колись мріяв пройти Динамо з Евертоном у Лізі Європи (а от і дарма) і виступав Рейнджерс. Можливо, саме останній пункт пояснює його поведінку в матчі чемпіонату Шотландії Хартс – Селтік (1:3). Спочатку 31-річний вінгер наступив на геніталії Брауна і проїхався по них, немов на роликах. А згодом Нейсміт ще й на ногу супернику відверто наступив.

Капітан Селтіка Скот Браун витримав два брутальні підкати, після чого посміявся

Якщо ви думаєте, що арбітр виписав йому червону картку чи бодай жовту, ви точно дивитесь чемпіонат Іспанії чи Італії, але не шотландську Прем'єр-лігу. Обійшлось без жодного покарання.

Щоправда після матчу дисциплінарний комітет федерації футболу Шотландії все ж взяв на розгляд справу про брутальні єдиноборства Нейсміта. Йому загрожують 2 матчі дискваліфікації.

Сам Браун після того, як перший біль минув, миттєво звівся на ноги. Його реакція? Просто посміхнувся. Капітан Селтіка жаліти себе не буде.

"Ми чудово ладнаємо з Нейсі, і нічого не змінилось. Мені було набагато гірше від інших гравців, але і з ними я спілкуюсь. Ми обидва хотіли перемогти і грали на таких близьких позиціях, що повинно було щось таке трапитись.

Давайте і далі робити погані підкати. Що більше людей вилучатимуть за таке, то краще для нас. Це за умови, якщо їх вилучатимуть", – з посмішкою заявив Скот.

До слова, 32-річний шотландський опорник і сам мастак наступити на когось. Декілька років тому від дій Брауна постраждав Неймар у Лізі чемпіонів.