УКР РУС

Фіналіст ЛЧ-2007 Пеннант засвітився у секс-відео своєї дружини, яка працює вебкам-моделлю

10 лютого 2018 Читать на русском
Created with Sketch.

Джермейн Пеннант спалився на гарячому. Колишній вінгер Ліверпуля, Арсенала та ще безлічі клубів ненароком взяв участь у секс-шоу своєї коханої.

Еліс Гудвін знімається у вебкам відео для дорослих, де отримує 6 фунтів за хвилину. Дружина Пеннанта, яким цікавилось Динамо, повністю роздягається та робить інші непристойні речі на догоду незнайомим чоловікам.

Два шедеври Пеннанта зі штрафного за п'ять хвилин (ВІДЕО)

Джермейн засвітив свою тату з написом Love на одному з гарячих відео, інформує The Sun.

Колись Пеннант був найдорожчим юнаком АПЛ, адже переходив у лондонський Арсенал за 2 млн фунтів у 15-річному віці. Минуло 20 років, і атакувальний півзахисник побував у чемпіонаті Сінгапуру та 7-му дивізіону Англії.

У 2014-му Джермейн покинув матір свого сина, аби одружитись з Еліс. Його 32-річна дружина працює онлайн моделлю на порносайті, проводячи віртуальні платні сеанси "один на один", і має там успіх та мільйони переглядів.

"Ого! Цей хлопець зіграв в АПЛ та навіть у фіналі Ліги чемпіонів (вийшов у старті і програв у 2007-му Мілану 1:2, – "Футбол 24").

Можливо, якби він докладав більше зусиль, не докотився б до такого", – з подивом коментують пікантне відео англійські вболівальники.

Деле Аллі втягнутий у секс-скандал – ситуацію рятують юристи