УКР РУС

Екс-власник українського клубу знімається у пропагандистських сюжетах окупантівbomb

14 липня 2023 Читать на русском

Колишній футбольний функціонер Іван Доценко продовжує співпрацю з російським загарбниками.

Екс-власник і президент футбольного клубу Мир з села Горностаївка Новотроїцького району Херсонської області Іван Доценко підтримує окупацію України, повідомляє Район.Генічеськ.

Рафаїлов отримав підозру від прокуратури – екс-гендир Зорі приховав 5 млн, втік до росії і верзе антиукраїнську маячню

73-річний володар агрофірми з однойменною назвою тісно співпрацює з ворогом: його підприємство вже вписане в російські реєстри, а сам він активно розповідає місцевій пропагандистській телерадіокомпанії "Таврія" про процвітання своєї агрофірми, яка найімовірніше, сплачує податки окупантам.

Зазначають, що Доценко завжди підтримував теплі відносини з колаборантом і зрадником Віталієм Булюком (колишній заступник голови херсонської облради і екс-начальник Херсонської митниці, якого намагались підірвати у грудні 2022 року у Скадовську), який зараз працює одним з керівників окупаційного уряду захопленої частини Херсонщини.

Нагадаємо, ФК Мир був п'ятиразовим переможцем чемпіонату Херсонської області, а у 2010 році став чемпіоном України серед аматорів. У сезоні 2013/14 дебютував у Другій лізі, але відіграв лише половину чемпіонату (через брак фінансів команда знялась зі змагань). У сезоні 2015/16 повернувся до виступів у третьому за силою дивізіоні, відігравши там три роки поспіль.

Шахтар повинен дякувати своєму "екс" – Мудрик, чітка українізація і ще кілька причин