УКР РУС

Екс-тренер Шахтаря: Путіну я б порадив пилкою вкоротити стіл, який віддаляє його від спілкування

22 лютого 2022 Читать на русском

Колишній наставник "гірників" Невіо Скала пригадав період кар'єри в Україні й прокоментував загострення ситуації у Донецькій та Луганській областях.

"Я відчуваю неймовірне розчарування та велику тривогу. Це важка та дуже критична ситуація, і ми не знаємо, чим вона закінчиться. Я прожив там півтора року, це були прекрасні місяці, які я прожив би знову.

"Путін – це реінкарнація Гітлера": Зозуля закликав увесь світ об'єднатися навколо України

Це вторгнення, безперечно, створює багато проблем для людей. Може, хтось і зрадіє тому, що відбувається, але багатьом доведеться страждати за ідентичність, яку вони втрачають. Яку б пораду я дав Путіну? Щоб вкоротив на шість метрів той стіл, який віддаляє його від спілкування з іншими людьми. Достатньо просто звичайної пилки, а вона нічого не вартує.

Я все одно вірю в мир, сподіваюся на нього. Можливо, це буде невойовниче вторгнення, можливо, ефективніше замовчати деякі ситуації. Сподіватимемося, що це скоро закінчиться і вони знайдуть дипломатичне рішення, яке завжди наймудріше", – цитує Скалу Napoli Magazine.

"Родичі з Камеруну хвилюються і телефонують щоденно": легіонери нашого футболу – про напад Росії і свою любов до України