УКР РУС

Екс-тренер Львова побив російського футболіста в аеропорту

21 травня 2021 Читать на русском

Колишній тренер Львова Єгіше Мелікян потрапив у не надто приємну ситуацію у Вірменії.

20 травня в міжнародному аеропорті Звартноц Єгіше Мелікян побив екс-підопічного Антона Кобялка, стверджує Чемпионат. Відносини футболіста і тренера зіпсувались під час одного з матчів, після чого з російським гравцем достроково розірвали контракт.

Гельзін: Поки не знаю, чи буде існувати Олімпік далі

Видання наводить пряму мову свого джерела: "Перед від'їздом в Росію Кобялко прийшов на базу клубу попрощатися з командою, яка вирушала в Гюмрі на гру з Шираком. Антон підійшов попрощатися з тренером Мелікяном і попросив того перепросити за те, що той під час матчу Пюнік – Арарат-Вірменія облаяв його. Отримавши відмову, Кобялко дав ляпаса тренеру при всій команді і зник із території бази в аеропорт.

Там його наздогнали Єгіше Мелікян і заступник генерального директора Пюніка Кім Аракелян і побили при людях, поваливши на землю і завдавши численних ударів по голові. У поліції Кобялко відмовився давати свідчення і полетів до Росії".

Зауважимо, Пюнік розташувався на 8 сходинці турнірної таблиці чемпіонату Вірменії. Єгіше Мелікян раніше встиг попрацювати наставником в Україні – фахівець очолював Львів та Сталь.

Призовий кросворд від головного редактора: офіційний чемпіон, неперевершена топ-12 і великі плани на майбутнє