УКР РУС

Екс-тренер Луніна назвав легендарного голкіпера, на якого найбільше схожий українець

1 червня 2022 Читать на русском

Колишній тренер голкіперів Металіста 1925 Сергій Вольваков поміркував, на кого з іменитих голкіперів своєю грою схожий Андрій Лунін.

"На кого схожий Лунін? Треба подумати. Кожна людина неповторна. Андрій із дитинства був гнучким, стрибучим, добре грав ногами. Напевно, його можна порівняти з Едвіном Ван дер Саром. За кого вболівав у дитинстві? За Реал. Він з дитинства мріяв грати у мадридському клубі. Виходить, його мрія збулася.

Місце для Луніна вільне – Вільяреал попрощався з голкіпером-рекордсменом

Чи є в нього шанс витіснити Куртуа? Якби у Андрія було більше ігрового часу, то вже зараз він був би одним із найкращих воротарів світу. Потенціал у нього величезний. Тому, на мою думку, йому треба йти в команду, де він гратиме постійно. Тоді протягом року він стане номером один у світі", – поділився Вольваков у інтерв'ю журналісту Артему Войцеховському.

Нагадаємо, у підписанні Андрія Луніна зацікавлений Вільяреал – голкіпер майже не отримує ігрової практики в Реалі. Через це мадридський клуб готовий віддати в оренду і навіть продати українця, але зберегти на нього частину прав.

Тріумф мадридських королів, рух Барси в правильному напрямку й сумні тенденції – огляд першого сезону Ла Ліги без Мессі