УКР РУС

Екс-тренер Динамо, двоє з Шахтаря чи вигнанець з УПЛ – джерело назвало кандидатів на заміну ван Леувену в Зоріbomb

25 червня 2023 Читать на русском

Ведучий програми "ТаТоТаке" Михайло Співаковський поділився інсайдом щодо ситуації з головним тренером у луганському клубі.

"Дослівно на початку наступного тижня ми маємо дізнатися, хто тренер Зорі. Тому що команда має їхати у Польщу на збори. Навряд це буде Олександр Чижов. Всі чули акцент у словах Ігора Гузя, який сказав, що Чижов не виконує обов'язки, а керує процесом, поки немає головного тренера. Зараз вирішує Євген Геллер.

Зоря оголосила п'ятьох спаринг-партнерів, з якими зіграє в Європі

За моєю інформацією, Валерій Кривенцов – один із двох кандидатів. Інший – іноземець. Я почав думати, а хто це може бути, враховуючи, що це має бути людина ProStar. Тобто обов'язково треба шукати цей зв'язок. Людина мала б мати якесь історичне відношення до українського футболу. Із іноземців у Вадима Шаблія (його агентська компанія тісно співпрацює із Зорею, – прим.) – лише Олександр Миколайович Хацкевич.

Але я почав копати максимально глибоко і згадав, що з Інгульця нещодавно пішов Бартуловіч, який зараз допомагає Чижову готувати команду до сезону. Це доволі дивний вибір, якщо б це був Бартуловіч у статусі головного тренера Зорі. Хоча у нього є досвід роботи наставником три-чотири матчі.

Сьогодні я дізнався, що людиною, асистентом якої, можливо, буде Бартулович, є екс-гравець Шахтаря Ненад Лалатовіч. Він тренує вже десь років 15. Останнім його клубом був Младость, де в нього не дуже хороша статистика. Все вирішиться ось зараз десь, Геллер вже у кришталеву кулю дивиться, що там буде далі", – сказав Співаковський у програмі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, луганський клуб вийшов з відпустки без Патріка ван Леувена – на перших тренуваннях керував командою Олександр Чижов.

УПЛ готується повернути вболівальників на трибуни – камбеку передуватиме тривала процедура перевірок