УКР РУС

Екс-керманич Бенфіки офіційно очолив Спартак

25 травня 2021 Читать на русском

Керівництво московського Спартака визначилося із новим головним тренером команди. Замість Доменіко Тедеско з "червоно-білими" працюватиме Руй Віторія.

Рада директорів москвичів затвердила 51-річного фахівця на посаді, повідомляє офіційний сайт клубу.

Драговіч відмовився переходити в московський клуб – екс-динамівець має два варіанти в Бундеслізі, але пріоритет інший

Віторія підписав зі Спартаком 2-річний контракт. Португалець сформував тренерський штаб зі своїх співвітчизників: Арналду Тейшейри (перший асистент), Сержіу Ботелью (другий асистент), Луїша Ештевеша (тренер воротарів) і Паулу Моурау (тренер із фізпідготовки). Штаб нового керманича російського гранда вже розпочав роботу й почав готувати детальний план підготовки до нового сезону. За підсумками кампанії 2020/21 Спартак фінішував 2-м і гратиме в кваліфікації Ліги чемпіонів.

Тренерська кар'єра Руя Віторії розпочалася у 2002 році з Вілафранкенша. Далі він перебрався до структури лісабонської Бенфіки, а на найвищому рівні дебютував на чолі Пасуш де Ферейри. У сезоні 2012/13 Віторія взяв Кубок Португалії з Гімараєшем, а в 2015-2019 рр. здобув 6 трофеїв із Бенфікою.

Голодуючі Поволжя-6: список українців, які виступають у чемпіонаті Росії – різкий наплив заробітчан, черга за паспортами