УКР РУС

Екс-гравець Волині: Кварцяний ставив у приклад Хачеріді та свою вівчарку

5 жовтня 2018 Читать на русском

Колишній футболіст Волині, який зараз виступає в чемпіонаті чемпіонаті Словаччини за клуб Михайловце, Даниїл Бескровайний пригадав період кар'єри під керівництвом Кварцяного.

"Після Кривбасу я був в олімпійському училище в Харкові, де мене і помітили представники Волині. Зателефонував Віталій Кварцяний. Напевно, Віталію Володимировичу сподобались в першу чергу мої антропометричні дані. Правда, коли Волинь була в першій лізі, мене довго не могли заявити, тому що у лучан була заборона на реєстрацію нових футболістів.

"Кварцяний – чудова людина, просто він дуже емоційний", – екс-капітан Волині Політило

Кварцяний великий фанат футболу, його уроки дійсно багато чого варті. Пройшов у нього потужне загартування, і вдячний за путівку у великий футбол. Легенди про його тренуваннях виявилися правдою: іноді було по 5-6 занять в день, з поля буквально не відходили. Причому перше заняття починалося о шостій ранку і відразу бігли в бронежилетах.

Кварцяний часто ставив в приклад Хачеріді. Тільки зазначав, щоб я брав у нього найкращі якості на полі, а не за його межами. Ще він розповідав, як приводив на тренування свою вівчарку. Ставив її в "квадрат" з футболістами. Говорив, що якщо собака може наздогнати і забрати м'яч, то чому ви не можете. Віталій Володимирович любив експериментувати з позиціями футболістів. Розповідав, що Девіч у нього і на місці захисника пробувався, а Бутко був нападником

Одного разу Кварцяний пообіцяв, що якщо виграємо матч, виставить в роздягальні ящик шампанського. Ми виграли, не встигли повернутися з поля, а там вже було шампанське. Він був людиною слова і завжди виконував те, про що говорив або обіцяв", – цитує Бескровайного Команда№1.

Кварцяний про договірні матчі: Скажіть, у кого їх не було