УКР РУС

Екс-голкіпер збірної України увійшов у тренерський штаб Реброва, – ЗМІ

5 червня 2023 Читать на русском

Сергій Ребров, схоже, визначився зі своїми асистентами в національній команді України. Найближчим часом УАФ повинна офіційно його затвердити.

Рустам Худжамов, який свого часу виступав за Динамо, Шахтар, Маріуполь та низку інших клубів, допомагатиме Сергію Реброву в національній команді. 40-річний Худжамов відповідатиме за роботу з воротарями, інформує Центр новин.

Ребров особисто підтвердив роботу в збірній України і вже готується до відбору Євро-2024 – залишилось одне питання

"Худжамов із самого початку був у шорт-листі Реброва. Він – досвідчений воротар, і як тренер вивчав досвід за кордоном. Це, однозначно, підсилення для збірної", – стверджує видання, посилаючись на власні джерела у національній збірній.

Окрім Худжамова, який і сам має досвід виступів за головну команду країни (щоправда, лише 1 матч), Реброву допомагатимуть Вісенте Гомес (відповідатиме за тактику), Альберто Босх (аналіз суперників) та Гліб Платов (скаутинг, аналітика).

Тренерський досвід Худжамова обмежуться кількома місяцями у Поліссі. У 2022-му Рустам був тренером воротарів житомирської команди.

Очікується, що Сергій Ребров, як і його штаб, вже у вівторок, 6 червня, буде представлений у статусі головного тренера збірної України. Раніше 49-річний наставник підтвердив, що призначення вже погоджене.

Пятов: продовжити не можна завершити – Шахтар і Ребров вирішуватимуть, де поставити кому