УКР РУС

Екс-футболіст Волині Задерецький: Я не викидував дівчину з вікна. В цій справі виконую роль свідка

15 вересня 2017 Читать на русском

Екс-півзахисник Волині Дмитро Задерецький розповів про ситуацію, в якій його звинуватили в тому, що він причетний до падіння дівчини з дев'ятого поверху.

Гравець виявився не згодним із цією інформацію й виграв суд в інформагенства УНН, яке й було джерелом новини. Як повідомив сам Задерецький, ця інформація визнана судом недостовірною.

"Коли прочитав новину про себе, обімлів. Кореспондент, не розібравшись і не з'ясувавши всіх обставин, на швидку руку звинуватив мене в тому, що я викинув дівчину. Дивувало і обурювало те, що люди, які безпосередньо зі мною не знайомі, в інтернеті ображали і робили з мене негідника, до кінця не розібравшись в ситуації. У позові, який підготував мій юрист, я не ставив питання грошової компенсації, бажав тільки відновити репутацію і спростувати недостовірну інформацію.

Не можу багато говорити про обставини тих подій, адже попереджений, що розголошувати деталі досудового розслідування не маю права. Єдине, в чому вас завірю – злочину я не скоював. Шкодую про те, що не зміг до кінця запобігти нещасному випадку. В той момент ніяк не очікував, що все так може статися.

Як каже мій адвокат, досудове слідство у кримінальному провадженні триває. Воно йде за статтею 128 Кримінального кодексу України. Я в кримінальному провадженні допитаний в якості свідка, підозра мені не пред'являлася.

Чи вплинула ця ситуація на мою кар'єру? Коли це сталося, я просто зламався морально, перший місяць мені було вкрай важко, не хотілося не тільки грати, але і тренуватися. Тут хочу подякувати всьому персоналу Волині, який підтримав мене у важкий момент. Рідні та друзі допомогли повернутися до тренувань. Зараз я вдома, в Чернігові, підтримую форму і чекаю гідних пропозицій. Оскільки я вільний агент, то можу підписати контракт і після завершення трансферного вікна", – цитує Задерецького Sport Arena.

Хавбек Волині Задерецький звинувачується у причетності до падіння дівчини з 9-го поверху

В минулому сезоні Задерецький зіграв за Волинь 26 матчів в УПЛ.