УКР РУС

Екс-футболіст Волині пригадав, як підопічні Кварцяного тренувалися у бронежилетах

26 квітня 2018 Читать на русском

Екс-півзахисник Волині, а сьогодні футболіст словацького клубу ДАК 1904 Андрій Ляшенко пригадав, як проводив тренування його колишній наставник Віталій Кварцяний.

Півзахисник словацького клубу ДАК 1904 Андрій Ляшенко, який виступав за Волинь із 2013 року розповів про те, як проходили тренування у колишнього наставника клубу Віталія Кварцяного.

"У бронежилетах ми тренувалися минулого року, коли виступали у Прем’єр-лізі. У нас завжди відбувалася двохсторонка з дублем. Цікаво, що у складі дублюючого складу завжди було на два гравці більше. Ось тоді ми вперше зіграли проти них у бронежилетах. Це були просто нереальні емоції! Грати у бронежилетах проти 13 гравців дубля – найважче, що було у Волині.

Ця історія почалася незадовго до календарного матчу з Дніпром. Протягом тижня ми тренувалися у бронежилетах, а потім розгромили дніпрян на своєму полі з рахунком 3:0. Звісно, Віталій Володимирович подумав, що на результат переможного поєдинку вплинули тренування у "броніках". Команда часто почала тренуватися у бронежилетах, але більше не вигравала", – наводить слова Ляшенка Footboom.

"Я вам що, дурачок якийсь?!" Чому нам бракуватиме Віталія Кварцяного