УКР РУС

Екс-динамівець Лукас Перес став пріоритетним варіантом для Барселони, – AS

7 лютого 2020 Читать на русском

Нападник Алавеса Лукас Перес став основним кандидатом на перехід у Барселону, яка відчайдушно шукає форварда після травм Луїса Суареса та Усмана Дембеле.

Після вильоту з Кубка Іспанії від Атлетіка Барселона на прохання Кіке Сетьєна активізувалася у пошуках нападника. Основним варіантом для "синьо-гранатових" став відомий українським уболівальникам Лукас Перес Мартінес, який захищає кольори Алавеса.

Зідан вчинив "самогубство", а Мессі повернули "Айтекіна": реакція іспанських ЗМІ на історичне приниження Реала та Барси

Після травм Луїса Суареса та Усмана Дембеле каталонці отримали дозвіл на підписання форварда, але він повинен або грати в Іспанії, або мати статус вільного агента. 31-річний Лукас, який свого часу виступав за львівські Карпати та київське Динамо, став першою опцією для Барси, інформує AS.

Форвард Жирони Крістіан Стуані та нападник Хетафе Анхель відійшли для "блаугранас" на другий план. Як зазначає видання, керівництву Барселони буде легше домовитися саме з Алавесом, ніж з Жироною чи Хетафе.

В сезоні 2019/20 Лукас Перес зіграв за Алавес 21 матч, записавши до свого активу 8 голів та 4 асисти. Його контракт чинний до 30 червня 2022 року, а в команді він виступає з літа 2019-го, перейшовши з Вест Хема.

Конфлікт Барселона – Мессі: чому найкращий гравець планети погрожує зібрати валізи та піти безкоштовно