УКР РУС

Екс-арбітр УПЛ Жуков відсудив на чемпіонаті Європи серед невизнаних збірних, де грала команда із Закарпаття

8 серпня 2017 Читать на русском

Бригада арбітрів із самопроголошеної "ДНР" відсудила матчі чемпіонату Європи серед невизнаних ФІФА збірних, що відбувся з 4 по 11 червня на Північному Кіпрі.

На турнірі працювала бригада арбітрів з "ДНР" – це Дмитро Жуков, Валерій Кравченко, Віталій Мазін. Чемпіонат Європи проходив під егідою ConIFA (асоціацією невизнаних держав та залежних території, збірні яких не входять у ФІФА).

Ця бригада обслуговувала матч-відкриття чемпіонату Європи між командами Північний Кіпр – Карпаталія (команда з України, яка представляє угорську громаду Закарпаття). Та відсудила ще один матч закарпатців із абхазами, інформує lobda.at.ua.

Жуков з 2001 року судив матчі чемпіонатів України. З 2009 по 2012 роки працював головним суддею на поєдинках Прем'єр-ліги. Також до 2015 року арбітр судив матчі Першої ліги.

Газон дав остаточну відповідь: рашисти таки віджали "Донбас Арену", – блогер

До складу Карпаталії входять такі футболісти, відомі за виступами у закарпатському чемпіонаті: Іштван Гейці, Роберт Давід, Роман Огар, Ференц Барта, Золтан Бакша, Дьордь Пийтер, Тібор Кейс, Золтан Кардош, Олександр Розман.

Карпаталія вилетіла з турніру ще на груповому етапі, а переможцем змагань, де учасниками були 8 команд, стала збірна Паданії (Італія).

Артюх і Євланов пожиттєво дискваліфіковані за гру в "збірній ДНР"

ConIFA налічує понад 25 команд. Асоціація створена у 2013 році.