УКР РУС

Екс-адміністратор Динамо Чубаров: Хачеріді не полюбив Реброва

10 квітня 2018 Читать на русском

Колишній адміністратор Динамо Олександр Чубаров розповів про роботу в київському клубі Сергія Реброва та призначення Олександра Хацкевича.

"Ребров мав конфлікти в команді? Його не полюбив Хачеріді. Так, Женя – хлопець непростий, але в тому, як все вийшло, винен не тільки він сам, але і Ребров.

Ребров: У Хачеріді був конфлікт з усіма тренерами

На зборах гра, Ребров кричить: "Женю, швидше, що ти як стара баба тягнеш туди-сюди? Віддай м'яч наліво, направо" або: "Женю, ти як сонна баба, ти не готовий до гри, може, підеш відпочинеш?". Женя нічого не відповів і пішов з поля. Ребров запитав: "Женю, куди ти пішов?" У відповідь: "Ви ж сказали, що я не готовий".

Спілкуватися з ним потрібно так, щоб він нікуди не йшов. Хачеріді багато хто недооцінює, а він дуже грамотний хлопець. Якось раз він як почав розповідати про тенісистів. Видав все, ми були в шоці – і розповіли це Лужному. Той не повірив – мовляв, де Хачеріді, а де теніс.

Потім Лужний покликав його зіграти в теніс, хотів дати урок. Зіграли дві партії, Женя обидві виграв – і питання було знято.

Як прийняв новину про призначення Хацкевича? Не всі в клубі були згодні з призначенням Хацкевича. Я спочатку також вважав, що Хацкевич завалив роботу в Динамо-2, з чого раптом його? Але як показав час, президент прийняв правильне рішення. Вважаю, що зараз хороша тренерська зв'язка Лужний – Хацкевич. Олександр – дипломатичний, Лужний – жорсткий, більш відвертий", – сказав Чубаров в інтерв'ю Tribuna.