УКР РУС

Едуардо: Шкода, що не зустрічаємось частіше з "Динамо", з яким влаштовує лише перемога

14 жовтня 2015 Читать на русском

Нападник "Шахтаря" Едуардо розповів, що думає про "Динамо" і майбутній матч з командою Сергія Реброва.

"Насамперед я б відзначив, що це великий клуб, як і "Шахтар". В Україні цього століття на загальному тлі помітно виділяються тільки "гірники" й "Динамо". Ми завжди дуже ретельно готуємося до матчів з киянами, прирівнюючи їх до ігор Ліги чемпіонів. На жаль, нам не вдається зустрічатися з ними частіше протягом року. Тому тих трьох-чотирьох ігор у ході сезону, коли ми можемо протистояти один одному, чекаємо з нетерпінням.

Два м'ячі кияни пропустили в чемпіонаті. Однак не факт, що проти "Шахтаря" повториться та ж сама історія. Ми - сильна команда, яка може забивати суперникам будь-якого рівня, зокрема, й "Динамо": згадайте матч за Суперкубок! У ньому для столичного клубу все скінчилося нерайдужно. Упевнений, зараз можна все повторити з такою ж точністю.

Про мотивацію навіть не варто говорити! Для "Шахтаря" майбутні поєдинки спочатку з "Динамо", а потім і "Мальме" в Лізі чемпіонів стануть головними матчами цього сезону. Тому ми маємо бути максимально сконцентрованими - тільки це нам може допомогти. Для нас головне - перемогти, нічия буде негативним результатом для "Шахтаря", - зізнався Едуардо.