УКР РУС

Едуардо написав лист, в якому прощається із "Шахтарем"

7 липня 2014 Читать на русском

Після чотирьох років у Донецьку хорватський форвард змінює місце "прописки".

На прощання Едуардо надіслав у клуб зворушливий лист. Текст подаємо без скорочень.

«Для мене було великою честю представляти такий фантастичний клуб. Я пишаюся тим, що був частиною команди, яка за час моєї присутності чотири рази ставала чемпіоном країни. І я хотів би скористатися нагодою і подякувати людям, які відіграли особливу роль у моєму житті. 
 
Насамперед, президенту Ахметову за надані мені можливості і за віру в мій талант. Пану Луческу, який направляв мене, давав мені шанс грати і вигравати з такою чудовою групою футболістів. 
 
Усім моїм партнерам по команді, особливо нашому капітану Дарійо. Його дружба і постійна самовіддача на полі і поза ним будуть завжди дуже багато для мене значити. 
 
Нарешті, найголовніше - уболівальникам. Я завжди відчував і цінував вашу підтримку. Завдяки вам з першої хвилини мого дебютного матчу я відчував себе одним із членів сім'ї «Шахтаря». І за це я завжди буду вдячний. 
 
Мені дуже сподобався мій період в Донецьку. І я бажаю тільки найкращого клубу і країні. 
 
З теплими побажаннями, 
 
Едуардо»

За «Шахтар» Едуардо провів 113 ігор, забив 36 м'ячів. Хорват став 4-разовим чемпіоном України, триразовим володарем Кубка України. До цієї колекції трофеїв додав Суперкубок України у 2012 році.