УКР РУС

Едуардо: "Карпати" сповідують схожий з "Шахтарем" футбол

2 грудня 2015 Читать на русском

Форвард "Шахтаря" Едуардо поділився очікуваннями від матчу перенесеного 12 туру УПЛ проти "Карпат".

"Карпати" були і залишаються "Карпатами". Нам завжди непросто з ними. Це сильна команда, добре підготовлена ​​фізично, з відмінним наставником. Мені доводилося зустрічатися з Ігорем Йовічевічем - у нього сучасний тренерський погляд на гру, на футбол в цілому, втім, як і у "Шахтаря". Що стосується нас, в останніх 9-10 матчах чемпіонату ми вигравали з великим рахунком: 4:0, 6:1, 7:1. Сподіваюся, і цього разу ми здобудемо перемогу. Із львів'янами зазвичай важко до першого голу. Потім вже легше.

З Йовічевічем футболісти "Карпат" почали діяти більш вільно, імпровізувати. Ігор Йовічевіч сповідує технічний футбол.

У нас ще два матчі до канікул, і ми повинні викластися на всі сто.

Чи не завадить погода? Усе залежить від конкретної ситуації. Наприклад, в попередній зустрічі з "Говерлою", незважаючи на важкі умови і важке поле, ми перемогли з рахунком 6:1. Тому, якщо сніг піде по ходу матчу - не проблема, а якщо до нього, то буде складніше з погляду зусиль. Але ми готові до боротьби в будь-яких умовах.

З такими командами, як "Шахтар", всі суперники викладаються на повну: добре обороняються, постійно контратакують - до першого голу. Перевіряють нас на міцність інтелектуально і фізично. Після першого пропущеного м'яча їм доводиться відкриватися. Ми, в свою чергу, теж повинні зробити все від нас залежне, щоб залишитися лідерами чемпіонату, - завжди приємно йти на свята з позитивними емоціями, здобувши позитивний результат", - розповів Едуардо.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Карпати" відбудеться 3 грудня на стадіоні "Чорноморець" в Одесі. Початок о 17:00.

Читайте також:

Ракицький: "Карпати" не грають у бий-біжи, а мають власний стиль (ВІДЕО)

"Карпати" зможуть використати Кожанова в матчі проти "Шахтаря"