УКР РУС

Едмар: Отримав повістку в армію

24 липня 2014 Читать на русском

Півзахисник "Металіста" Едмар підтвердив інформацію, про те що отримав повістку в українську армію, а також розповів про ситуацію в Україні.

"Мене не було в Україні близько двох-трьох тижнів. Коли я повернувся, побачив, що прийшла повістка в армію. Я був щиро здивований. Мої одноклубники думали, що це неправда, поки я їм особисто не показав лист з військкомату.

Я показав цей папір керівництву клубу, потім, мабуть, було все залагоджено, мене більше не викликали. Швидше за все, трапилася якась помилка у військкоматі.

Покинути Україну? Я навіть не думаю про це. Я сподіваюся, що все владнається. Хочу грати футбол, займатися тим, що я вмію робити найкраще.

У 2004 році Україна також пережила революцію, однак вона пройшла мирно. Не було нічого подібного. Стежу за ситуацією по телевізору і інтернету. Можу сказати, що Харків не бере безпосередньої участі в зіткненнях.

Кримчани думають, що їм буде краще жити в новій країні. Мені довелося продати будинок у Криму. Коли я грав у "Таврії", там було все тихо, на відміну від нинішнього часу.

Чому латиноамериканці покидають Україну? Це особисте рішення кожного. У нашому місті все спокійно, тут жити простіше", - сказав Едмар.

Додамо, що раніше "Металіст" заявляв про те, що Едмар не отримував повістку. Відзначимо, Едмар отримав громадянство України в 2011 році. З тих пір натуралізований бразилець провів 9 матчів за національну збірну України.