УКР РУС

Едмар, Березовчук і Пшеничних дебютували в аматорській лізі США

9 травня 2018 Читать на русском

Колишні гравці Металіста Едмар, Андрій Березовчук та Сергій Пшеничних дебютували в аматорській лізі США UPSL.

Їхня нова команда Харрікейн спочатку обіграла Вест-Парк (3:0), а потім – Маямі Вулвз (4:1).

"В перших матчах нам все сподобалося. Якихось "лівих" команд в лізі немає, а так як ми всі у віці, то змагальний рівень цілком нормальний – годі й говорити, непотрібно напружуватися по повній, однак гра йде, боротьба відчувається. У чемпіонаті беруть участь досвідчені хлопці, які вже пройшли щось в Бразилії, Мексиці – тобто, вже знайомі з футболом.

Едмар став гравцем американського Харрікейна

В першу чергу, я прибув, щоб підтримати форму і пограти в футбол. А потім, як говорив Едмар, постараємося розвиватися і кудись вийти. Так, зараз це аматорська команда, а потім – все може бути. У клубі поки все на аматорській основі – немає ніяких грошей, преміальних. Але є перспективи. Команда зібралася всього пару місяців назад, але, хто знає, може, ми на початку великих справ і в підсумку вийде створити серйозний клуб.

Мені приємно, що, хоча наш Харрікейн новий, вже багато людей знають, що в суботу гра о сьомій тридцять, і приїжджають повболівати за своїх друзів і товаришів. Я розглядаю варіант, щоб залишитися і реалізувати себе і як гравця, і як тренера. Поки що мені все подобається", – цитує 36-річного Пшеничних Sport Arena.