УКР РУС

Ебуе збанкрутував і ризикує залишитись без житла через дружину: "Тільки Бог може викорінити думки про суїцид"

24 грудня 2017 Читать на русском

Відомий івуарійський футболіст розповів про свої життєві перипетії.

Колишній оборонець абіджанського АСЕКа, бельгійського Беверена, лондонського Арсенала, турецького Галатасарая та збірної Кот-д'Івуару Еммануель Ебуе розповів про свої життєві злети та падіння, повідомляє Daily Mail.

У середині "нульових" він грав у фіналі Ліги чемпіонів, заробляв мільйони, ночував у розкішному будинку та їздив в елітних авто. Тепер же Ебуе втратив свої багатства, від нього, забравши дітей, пішла дружина, футболіст отримав річну дискваліфікацію і перебував на грані самогубства. Нині він їздить у громадському транспорті, ховається від судових виконавців і спить на підлозі в одного з небагатьох друзів, які залишились.

Ебуе думав покінчити життя самогубством

Усі статки Ебуе після розлучення відійшли дружині, а він навіть не може побачитись зі своїми трьома дітьми на Різдво. До цього рак забрав його улюбленого дідуся, а в мотоциклетній аварії розбився брат Ебуе.

"Я хочу, щоб Бог допоміг мені. Тільки він може викорінити ці суїцидальні думки з моєї голови. Мені важко не бачити своїх дітей. Раніше вони мені телефонували, але тепер жодних контактів. Мені боляче залишатися без них", – поділився Еммануель Ебуе.

На початку грудня закінчився термін, відведений колишній зірці для того, щоб покинути маєток в Енфілді (район Лондона). За попереднім рішенням, він відійшов екс-дружині гравця і вона його здаватиме в оренду. Це означає, що суддя видасть ордер на примусове виселення Ебуе з будинку.

Я ще в будинку, але боюсь через те, що не знаю коли прийде поліція. Іноді я вимикаю світло, щоб ніхто не знав, що я всередині. Це мій власний будинок, куплений за важко зароблені гроші. Я не продаватиму свій одяг чи інші речі. Боротимуся до кінця, тому що це несправедливо.

Еммануель Ебуе погоджується, що сам дозволив своїй колишній взяти під контроль власні фінансові справи, але став мішенню через свою легковірність і відсутність добрих порад про керування майном.

Він потребує роботи і мріє одного дня повернутись до Арсенала. Це б дозволило Ебуе стати на ноги. Однак, екс-"канонір" зізнається, що зніяковів би, якщо б перетнувся з кимось зі своїх колишніх партнерів (наприклад, Тьєррі Анрі чи Деннісом Бергкампом) у своєму нинішньому стані.

Незважаючи на всі свої проблеми, Еммануель Ебуе продовжує боротися, додаючи: "Я не хотів, щоб так усе сталося. І нікому не бажаю подібного".