УКР РУС

Ебуе думав покінчити життя самогубством

23 грудня 2016 Читать на русском

Екс-захисник "Арсенала" Еммануель Ебуе переживає найскладніший період у своєму житті.

В березні 2016 року івуарієць був дискваліфікований ФІФА на 1 рік за відмову платити своєму агенту і зараз не може грати у футбол, через що переживає справжню депресію.

"Це найгірший етап у моїй кар'єрі. Досить часто трапляється, що мені просто не хочеться вставати з ліжка. Одного разу я навіть хотів покінчити життя самогубством. Моя сім'я допомагає мені справлятися з труднощами.

Я тривалий час читаю Біблію і говорю собі: "Еммануель, чому ти це робиш з собою? Це ж погано для твоєї сім'ї".

Моєму сину Матіасу 7 років і він вчиться в академії "Арсенала". Щоразу, коли я приходжу подивтися на його гру, мене запитують, коли я повернусь і що зі мною відбувається. Це засмучує мене ще більше".

Також Ебуе дорікнув своїм колишнім партнерам по "Арсеналу" у відсутності підтримки з їхнього боку.

"Коло Туре мав деякі труднощі в "Селтіку" і я його розумію. Не хочу говорити нічого поганого. Я не сумніваюсь, що вони знають про мою проблему, але чекаю на дзвінок від них. Я трішки розчарований, бо думав, що наша дружба була більш міцною", – цитує Ебуе The Telegraph.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу