УКР РУС

Дзюба: З Луческу в Зеніті погарячкували, треба було дати ще рік

10 травня 2018 Читать на русском

Форвард Зеніта Артем Дзюба, який зараз грає в оренді у тульському Арсеналі, розповів про нереалізовані плани Мірчі Луческу в російському клубі.

"Я все ж таки думаю, що погарячкували з Луческу, Містеру потрібно було дати ще один рік. Мені це незрозуміло – Луческу не дали нікого купити. Прийшов Джуліано – топ-гравець, але клуб і його відпустив. Це як Кріштіану Роналду був у шоці, коли Озіла віддали. Він казав: "Я ж половину голів забив з передач Месута". Джуліано був мотором команди. З клубу йдуть Данні і Джуліано, тобто диспетчери і одні з найкращих гравців. З ким грати, як грати? Де люди, які можуть створити гол з нічого?

Луческу: Я ображений на Манчіні

Я не розумів багато речей. Прийшли Джуліано, молодий Ернані, взяли Молло, Цалагова з Крилья Совєтов, Мака. Роберт провів чудовий відрізок – теж прибрали. Мені здається, не дали Луческу до кінця розвернутися. Згоден з Містером, який сказав, що, якби йому дали ще рік, він би створив команду. Людина 42 роки у футболі, виграла всі можливі турніри. Думаю, погарячкували. Якби Луческу виділили стільки грошей на трансфери, думаю, була б і якість, і все-все-все", – цитує російського форварда Чемпионат.

Луческу працював головним тренером Зеніта сезон 2016/17, після чого російський клуб звільнив екс-наставника Шахтаря та призначив Роберто Манчіні.