УКР РУС

Джеррард: Зараз в атаці Ліверпуля більше гармонії, ніж за часів Суареса

15 лютого 2018 Читать на русском

Легендарний екс-капітан Ліверпуля Стівен Джеррард схвально відгукнувся про атакувальну ланку мерсисайдців після матчу з Порту.

На думку екс-капітана Ліверпуля Стівена Джеррарда, наставнику мерсисайдців Юргену Клоппу вдалося ідеально поєднати виконавців в атакувальній ланці команди, інформує Liverpool Echo.

Роналду виконав містичний пенальті у ворота ПСЖ – чому м'яч підстрибнув перед ударом?

"У Ліверпуля просто було занадто багато агресії для Порту. Здавалося, ніби вони можуть забити в кожній атаці. І ми бачили магічний момент у виконанні Салаха. Порівнювати хлопця з Мессі просто несправедливо.

Мені здається, що в цій групі атаки, в порівнянні з тим, що було при Суаресі, більша гармонія. У Мане є швидкість, у Фірміно є техніка, він утримує м'яч, а Салах робить і те, і інше – й забиває голи. Ідеальне поєднання.

Робоча етика у цієї команди просто чудова. Подивіться, наскільки вони неегоїстичний – вони перепасовуватися один з одним, якщо хтось в кращій позиції, йому відразу йде передача", – сказав Джеррард.

Нагадаємо, Ліверпуль розгромив Порту в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, а Фірміно повторив рекорд Джеррарда за голами в ЛЧ в одному сезоні Ліверпуля.